Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2019

Sisukkaan treenissä keppejä ja kontakteja

Tänään jälleen Sisukkaan treeneissä - tämä ilta oli jälleen pojalle jännä, kun sekä puomi että keinu olivat ensimmäisen kerran kokonaisina työnalla.

Laskettiin puomi alas ja aloitettiin kontaktin juoksutus. Fu kohdistaa tosi hienosti laukkansa matolle silloin kun se suorittaa puomia yksin - kun minun liikkeeni tulee mukaan, se loikkaa. Siispä paljon paljon toistoja ilman minun liikettä, jotta oikea alasmeno vahvistuu.

Kepit olivat taas alkuun todella hankalat. Otettiin lisää ohjureita avuksi ja lopulta meillä oli enää yksi ohjuri alussa ja yksi lopussa. Tässäkin opittiin, että Fu olisi tarvinnut palkan, kun se teki loppuosan kepeistä oikein vaikka aloitus ei onnistunut. Kun se ei saanut palkkaa, se alkoi varioimaan keppien loppuosaa ja jätti pujottelematta loppua.

Keinu laskettiin pentukorkeuteen ja tehtiin ensimmäisen kerran kippaavaa keinua. Se oli tosi jännää. Heidi kevensi keinun tippumista hieman ja saatiin hyviä onnistumisia. Seuraavalla kerralla otetaan palkka sekä kontaktialueen alkuun että keinun päähän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti