Sivut

perjantai 23. huhtikuuta 2021

Rally-tokoa

Nyt on kyllä löytynyt Fun laji. Muutaman kerran ollaan kotona tehty pikatreenejä seuraamiseen ja peräpään käyttöön ja perjantaina oli taas ohjatut treenit JoA:n pienryhmässä. Poika nauttii, keskittyy ja on täysillä mukana.

Ohjatussa osuudessa tehtiin eteentuloja ja siitä sekä suoraan vasemmalle sivulle tuloa että selän takaa sivulle tuloa. Saatiin hyviä ohjeita käsiapujen häivyttämiseksi ja sekä sivu- että vierelle-käskyistä Fulla selvästi on jo joku haju. Sen sijaan edus-käsky on näköjään sanahelinää ja vain minun käteni kertovat mitä pitää tehdä. 
Tehtiin lisäksi maassa olevan riman avulla suoruusharjoituksia eli Fu tuppaa istumaan sivulle hieman vinoon ja sitä treenattiin.

Viimeinen 20 min tehtiin kaikki yhdessä treeniä ja voi että se teki meidän hälyhaukkuja-hyökkäilijälle hyvää. Koko ajan kesti paremmin minun kanssani vaikka esim. seuruutin kohti toista koiraa. Lopulta se itse keskeytti hyökkäyksen eli oli vain nytkähdys ja sitten kääntyi minua kohti.
Itsenäisen treenin aikana tehtiin myös oikealla seuraamista. On se jotenkin niin paljon helpompaa koiran kanssa, jolle ei ole vielä tuota vasenta jauhettu niin paljoa.


kuva Mari Kanninen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti