Sivut

lauantai 6. lokakuuta 2018

Kotitreeni 6.10.2018

Fulla on ulkokorvan tulehdus, joten pari päivää ollaan pysytty poissa hallilta. Tänään on lääke kuitenkin jo vaikuttanut sen verran että tein kotitreeniä.

Tiukka käännös
Yritin ensin kieppi-nimistä temppua, jossa Fu kääntyy sivullani tiukan 360 astetta ulospäin. Se ei oikein lähtenyt (koska laiskottelin ja tein houkuttelemalla), joten siirryin pallin kiertoon. Sitä on Fun kanssa jo aiemminkin tehty molempiin suuntiin.

Fu lähtee oikealta puoleltani kiertämään pallia vasempaan ja vasemmalta puoleltani kiertämään oikeaan. Vaikein kohta on kun on tehty jo täysi kierros ja pitäisi minun edestäni lähteä uudelle kierrokselle. Tänään pääsimme vasempaan kierrossa jo pienen pätkän eteenpäin - Fu alkoi kääntämään päänsä kohti uutta kierrosta, joten pääsin merkitsemään sen ja palkkaamaan. Oikealle sen sijaan kierros päättyy eteeni eikä tällä kerralla päästy vielä eteenpäin.

Toistoja tuli n. 20 per puoli.

Luopuminen herkuista
Pentuna Fun kanssa on tehty nameista luopumista siten, että molemmissa suljetuissa käsissä on namia ja sen pitää luopua molemmista saadakseen namin siitä kädestä, jota se ei viimeksi yrittänyt. Koska edellisestä treenistä on kauan, päätin aloittaa tutulla tavalla. Tämän treenin aikana pystyin jo lähes pitämään kädet avoimena. Ensi kerralla siirrytään pitämään namit lattialla.

Toistoja tuli n. 15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti