Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Kotitreeni 4.11.2018

Sunnuntaiaamu aloitettiin juoksulenkillä ja sen jälkeen tehtiin pari lyhyttä treeniä kotona. Varsinaisesti vain osa tehdyistä harjoituksista auttaa agilityssä, mutta toisaalta kaikki treeni auttaa jollain tavalla.

Teimme

  • nameista luopumista
  • Fun etenemistä namille vaikka itse liikuin toiseen suuntaan
  • kuonokosketusta vaaputtimeen ja läpinäkyvään lattialla olevaan lätkään
Namista luopuminen on Fulla jo tosi hyvällä tasolla. Voin pitää kädet auki eikä se ota, samoin voin laittaa namin lattialle eikä se ota. Nyt pitäisikin aloittaa sama treeni lelulla.

Teimme etenemisen itsestäni taaksepäin heittämälleni namille pienessä koirahuoneessa, joten liikettä tuli vielä melko vähän. Fu kuitenkin malttoi mennä hakemaan namin vaikka meninkin jo toiseen suuntaan. 

Kuonokosketus vaaputtimeen on Fulla kovin hellä (jos vertaa Fayzaan, joka lähes kaataa vaaputtimen 😀). Nostin treenin aikana kriteeriä eli ei riittänyt tökkäisy vaan piti pysähtyä. Pikkuhiljaa Fu malttoi pysähtyä, mutta oikeastaan parasta oli se, että se lähti tarjoamaan kaikenlaista siinä välissä. Tätä ei ole siis meidän tosikko aiemmin tehnyt - olin todella iloinen, että se lähti kokeilemaan, millä palkkaa tulee.

Kuonokosketus läpinäkyvään lätkään meni hienosti ja siinäkin aloin jo odottamaan pysähtymistä. Voi olla, että tätä taitoa ei tulla agilityssä koskaan tervitsemaan, mutta toisaalta: jos sitä joskus tarvitaan, niin onhan helpompaa, kun perusteet on jo olemassa.

P.S. Myös Flirtti harjoittelee kosketusta läpinäkyvään lätkään. Se tosin valitsi tassuläpsäyksen. Ja Flirtillä tuo siirretään maanantaina hallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti