Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2018

Treenit 1.11. ja 2.11.2018

Työt ovat häirinneet harrastuksia viime viikot oikein kunnolla. Onneksi kuitenkin marraskuu alkoi kahdella hyvällä treenillä.

Torstaina alkeisjatkokurssilla ohjaajalla oli vatsa niin kipeä, että treeni jäi lyhyeksi (mutta sitäkin paremmaksi). Treenattiin sokkaria ja keppejä.

Kepit aloitettiin ohjureiden kanssa. Ja sinnehän se poika sujahti ohjureiden keskelle suorittamaan.

"Rata" tehtiin molempiin suuntiin. Hienosti Fu tuli jo ohjaukseen mukaan. Yhdellä kerralla vauhti 4-putkessa oli niin hurja, että en ehtinyt tekemään ohjausta.Perjantaina alkoi Sisukkaan alkeiskurssi.
Ensin leikittiin, juostiin kuolleelle lelulle, kokeiltiin poimiiko Fu matkalta lelun mukaan kun minä juoksen ja lähteekö se namialustalle etenemään. Nämä kaikki olikin jo tiedossa eli Fu lähtee etenemään ja poimii lelun matkalta vaikka minä etenen.

Sen jälkeen tehtiin taas keppejä, putken ja hypyn tarjoamista sekä kiivettiin puomin ylösnousua (joka oli irrotettu puomista ja loppui pöydälle).
Kepeillä Fu eteni kyllä ohjureiden sisällä, mutta ei lähtenyt tarjoamaan pujottelua. Siitä pitää siis nyt aloittaa.
Lyhyen suoran putken kanssa tyyppi tarjoaa kerta kerralta nopeammin ja enemmän. Jälleen huomattiin, kuinka paljon vaikeampaa sille on lähteä minun vasemmalta puoleltani kuin oikealta.
Hypyn tarjoaminen on tauon aikana edistynyt huomattavasti. Nyt Fu lähti tarjoamaan hyppyä ollessamme hypyn edessä noin 1,5 metrin päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti